RIUF 2015

10425100_943682455666721_6734658262818986526_n

Şi în acest an asociaţia noastră are plăcerea de a participa, ca partener, la organizarea unui eveniment important în rândul elevilor, viitorii studenţi, dar şi în rândul studenţilor care se orientează pentru un program de master.

Pe 17 martie 2015, la cel mai important târg de universități din zona Transilvaniei – RIUF Cluj Napoca, vor fi prezente peste 40 de universități internaţionale și unele dintre cele mai importante universități din România. RIUF (Romanian International University Fair) este cadrul în care anual peste 17.000 de elevi și studenți români intră în contact cu reprezentanții universităților din întreaga lume. Un număr semnificativ dintre aceștia ajung să fie studenți la universități internaționale și un exemplu pentru tinerii români.
Veti putea beneficia de consiliere educațională și profesională gratuită, intrând în contact cu asociațiile studențești, consilierii educaționali și de orientare în carieră, dar și cu școlile de limbi străine. Pentru o experiență cât mai relevantă, reprezentanții universităților recomandă vizitatorilor să vină la târg cât mai informați cu privire la ceea ce își doresc și cu întrebări cât mai specifice la care să găsească răspunsul potrivit.
Pentru a veni în ajutorul tinerilor care vor să studieze în străinătate, la RIUF sunt prezenți și consilieri educaționali. La stand, dar și în cadrul prezentărilor susținute, consilierii EDMUNDO, UNIVERSALIO și EDMERICA le vor explica în detaliu care sunt procesele de aplicare în diferitele sisteme de învățământ, dar și cum pot să își maximizeze șansele de reușită.

Cea de-a XVI-a ediție a RIUF se va desfășura în această primăvară în 3 orașe: București (14-15 martie), Cluj-Napoca (17 martie) și, pentru prima dată, la Galați (19 martie). Pentru a participa, dar și pentru a putea rezerva un loc la seminariile susținute de reprezentanții universităților, este necesară înscrierea pe site-ul riuf.ro. Pagina de facebook a evenimentului este aici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>