Alătură-te echipei UN Youth Cluj!

UN YOUTH Cluj dă startul perioadei de recrutări pentru departamentele de PR, Marketing, Resurse Umane și Proiecte. Dacă te atrage una din cele patru opțiuni puse la dispoziție, completează FORMULARUL până la data de 30 martie, iar noi te vom chema la interviu, pentru a ne cunoaște!

CINE SUNTEM NOI?
Noi suntem UN Youth Association of Romania, Cluj Branch sau Asociația Tineretul ONU din România, filiala Cluj. „Open your mind, improve our world”, acesta este sloganul după care ne ghidăm, iar scopul nostru constă în promovarea valorilor Națiunilor Unite prin intermediul activităților, evenimentelor și proiectelor pe care le realizăm.

CE PRINCIPII AVEM?
Principiile noastre sunt aceleași ca ale Organizației Națiunilor Unite, adică promovarea și respectarea drepturilor omului, egalitatea șanselor și sărbătorirea zilelor internaționale.

CE FEL DE OAMENI CĂUTĂM?
Suntem în căutare de oameni creativi și deschiși la noi oportunități, prin care se pot dezvolta. Dacă ai spirit de echipă, idei pe care vrei să le transformi în realitate și dorință de a face o schimbare prin acțiunile tale, te așteptăm în asociația noastră.

Suntem nerăbdători să te cunoaștem!

recrut