Proiect caritabil și proiecție de film UN Cadou pentru toți

Asociația Tineretul ONU din România, filiala Cluj, desfășoară în perioada 10-20 decembrie proiectul caritabil “UN cadou pentru toți“. Proiectul presupune strângerea de haine, jucării, rechizite, dulciuri sau alimente neperisabile pentru copiii și familiile cu o situație nefavorabilă din punct de vedere financiar, în speranța de a le oferi un Crăciun fericit și niște Sărbători frumoase.

Pentru a face parte din acest proiect, vă invităm la Cafeneaua Zorki (Zorki Photo Cafe, strada Strada Ioan Rațiu 10), unde este punctul de colectare pentru cadourile destinate familiilor și celor mici.
Și pentru că ne dorim ca anul acesta să aducem zâmbetul pe buze mai multor familii, UN Youth Association of Romania Cluj Branch vă invită la proiecția filmului “The Nightmare Before Christmas” în sprijinul proiectului UN Cadou pentru toți. Aceasta va avea loc la Urania (str. Horea, nr.4)

Intrarea se va face pe bază de donație. Te așteptăm să ai o seară relaxantă alături de noi și să dăruiești puțin pentru un zâmbet!

UN Cadou reprezintă o portiță de acces către bucuriile copilăriei, de care au parte atât de rar, precum și o modalitate prin care le putem asigura familiilor sărbători de iarnă liniștite.